بخشی از کاربرد های رایج کاشی آنتی باکتریال


      یون های فلزی وارد شده در لعاب کاشی آنتی باکتریال SNM، به دیواره ارگانیسم باکتری یا میکروب مهمان حمله کرده و باعث تجزیه ی آن می شود.

      کاشی آنتی باکتریال با فعالیت مستمر خود در طول شبانه روز باعث کشتن 99.99% از باکتری های همچون Escherichia coli، Staphylococcus و ... می شود.

     با به کارگیری از کاشی آنتی باکتریال، از انتشار و بیماری زایی باکتری ها ممانعت به عمل آورده و به این ترتیب علاوه بر پیشگیری از شیوع بیماری ها،
             در هزینه های درمان نیز صرفه جویی می شود.

     کاشی آنتی باکتریال با استفاده از فناوری نانو تولید می گردد که بدون نیاز به اشعه ماورای بنفش، به طور دایمی و حتی در تاریکی مطلق دارای خاصیت
                میکروب‌کشی می باشد.

      کاشی آنتی باکتریال مقاوم در برابر رشد بسیاری باکتری ها، میکروب ها، ویروس ها و قارچ ها می باشد.

      در اثر جابجایی هوا و آب و نشستن مولکول های عامل بو بر روی سطح کاشی های آنتی باکتریال، مواد آنتی باکتریال موجود در سطح لعاب کاشی به عامل بو
                  حمله کرده و باعث تجزیه و تخریب مولکول های عامل بوزا شد ه و از تکثیر ان در محیط جلوگیری می نماید.

هتل ها و مراکز اقامتی

بیمارستان ها و به طور کلی مراکز بهداشتی و درمانی

کشتارگاه ها و سالن های فرآوری غذا

استخر، جگوزی و سونا

رستوران ها و سالن های طبخ غذا

مساجد، زیارتگاه ها و مکان های مذهبی پررفت و آمد